Da Carlo Catering

om oss

Om Da Carlo

God mat gir en ekstra dimensjon til alle møter mellom mennesker, om det er i kantina på jobben, store høytidsdager eller uformelle firmafester. Vi har samlet de beste smakene fra det italienske, spanske og latinamerikanske kjøkkenet og ønsker å tilby spennende og minneverdige smaksopplevelser tilpasset dere. Da Carlo leverer tapas eller individuelt tilpassede menyer til enhver anledning i Oslo og omegn. Vi har i tillegg knyttet til oss dyktige servitører representert ved Camilla, som kan tilføre din sammenkomst et ekstra løft. Da Carlo stiller og med bartender med lang erfaring innen bransjen ved behov. Da Carlo har flere års erfaring med drift av kantiner og har gode referanser å vise til. Ta kontakt dersom dere ønsker kantinemat som gir arbeidsdagen et løft!

Juan Carlos

Fra min oppvekst ved Chiles langstrakte kyst har jeg lært meg å verdsette havets mangfoldige variasjon av delikatesser. Da jeg var liten, opplevde jeg hvordan min mor tryllet frem de herligste smaker fra enkle basisråvarer i det chilenske kjøkkenet. Dette har jeg brakt med meg til Norge, hvor jeg har jobbet mange år i restaurantbransjen og nå de siste 10 årene med drift av Nets, Teller og Visa sine kantiner i Oslo.

Vi gleder oss til å servere dere et smakfullt måltid basert på de beste råvarer, vår kulturbakgrunn, deres ønsker og med all vår kunnskap og erfaring! Buen provecho!

Juan Carlos

Cesare

Jeg vokste opp i en liten landsby ved Toscanas kyst med foreldre som opprinnelig kommer fra Sardinia. På den måten har jeg tilegnet meg matkultur fra to viktige tradisjoner innen det italienske kjøkkenet. I flere generasjoner har familien min drevet med jordbruk, husdyrhold og produksjon av meieriprodukter. Fra disse erfaringene kommer kunnskapen jeg har om gode råvarer og foredlingen av disse. Etter at jeg kom til Norge i 2002, har jeg i mange år jobbet på kjøkkenet hos San Lorenzo i Vika, en italiensk restaurant og pizzeria der jeg utvidet min kunnskap om tradisjonelle matretter fra flere regioner i Italia.

Det er det jeg elsker å gjøre: lage ekte italiensk mat med tradisjoner tilbake til antikkens Roma!

Kokk Cesare

Roberto

I 20 år har jeg reist gjennom Spania både gastronomisk og geografisk. På min reise har jeg blitt kjent med de ulike regionene som er bærere av stolte mattradisjoner, fra Valencia med sin paella til Baskerland med sine berømte fiskeretter. Jeg har vært heldig og blitt innviet i kulinariske hemmeligheter på min vei! I 2008 kom jeg til Oslo og jobbet som kokk på en av Oslos største tapasrestauranter og var med å sette standard for god iberisk mat i hovedstaden.

Med min kunnskap og erfaringer vil jeg bidra til at Da Carlo leverer mat av ypperste klasse!

Kokk Roberto

Camilla

Camilla er faglært servitør og sommelier og har jobbet 10 år i restaurantbransjen i København og Oslo. Hun og hennes kollegaer vil ivareta alle gjestene på en utmerket måte. Interesse for mat og vin har Camilla arvet fra sine besteforeldre i Chile, og hun bidrar gjerne med valg av vin til maten ved behov.

servitør

Musikk og salsa

Ønsker du et komplett program for selskapet, tilbyr vi profesjonelle musikkensembler fra en enkel trio til storband. De kan tilby et variert repertoar av latinsk og karibisk musikk, fra bolero og ballader til heftig salsa. Et "kræsjkurs" i salsa med danseintstruktører fra danseskolen SalsaNor er også en mulighet!

Musikk

Trenger du en dyktig og erfaren kokk med gode referanser, ta kontakt.

+47 472 84 866