Da Carlo Catering

kantine

Kantine

Hva har du lyst på til lunsj i dag? Våre kokker har lang erfaring innen kantinedrift, matservering til møter og matservering ved ulike arrangement. Vår målsetting er å servere variert, sunn og delikat mat basert på gode råvarer. Vi ønsker i tillegg at den latinske matkulturen vi bærer med oss, kan sette preg på maten som serveres. Vi har evnen til å improvisere og kan tilby et vidt spekter av retter.

Variasjon i mattilbudet preger også våre planlagte konsepter. I kantina skal gjestene innta et godt måltid og oppleve at vi tilstreber å dekke flest mulig smaksretninger og behov. Gode råvarer, fokus på ernæring og respekt for årstidens variasjon er i den sammenheng viktig. De bærende elementene i kantinedriften kan for eksempel være salatbuffet, varm mat, brødbuffet, påsmurt mat og i tillegg temadager.

Hver bedrift har sine ulike behov, og vi i Da Carlo er opptatt av et aktivt samarbeid for å finne frem til gode løsninger og skreddersy et konsept som kan imøtekomme akkurat deres ønsker og preferanser. Ta kontakt for nærmere informasjon. Vi er en samarbeidspartner du kan stole på.

Kantinedrift Nets Skøyen

"Jeg har vært så heldig å nyte godt av din matlaging gjennom mange år i jobbsammenheng, og det jeg savner mest ved å bytte arbeidssted er din "signatur" på maten. Du holder høy standard, Carlos! Takk skal du ha."

Kåre Gundersen
Tidligere ansatt i Nets
Kantine med bord og stoler

Kantinedrift Nets Rommen

"Jeg kan trygt anbefale Carlos som kokk til både lunsj i kantina, julebord på jobben, til og med på en så stor dag som bryllup kan Carlos imponere og tilfredsstille dine krav og ønsker. Du blir alltid møtt med et smil av en kokk med en inderlig arbeidsmoral og ønske å om gi kundene den beste opplevelsen."

Eline Andresen
Ansatt i Nets

Mat på en kantine

Ta kontakt for en uforpliktende prat om mulighetene for kantinedrift.

+47 472 84 866